Nytt år och nya böcker

Vi tror att skönlitteraturen, precis som facklitteraturen, är ett sätt att belysa viktiga frågor. Vi har ständigt ögonen öppna inför nya böcker som kan passa i vår utgivning och vi har nu tre titlar på gång.

  • Närmast ut är Det som får plats – Marica Källners bok där hon reflekterar över sitt skrivande och publicerar nya noveller. Boksläppet äger rum den 18 mars 2017 på Garaget i Malmö. Håll utkik efter mer information här och i sociala medier. Marica skriver under hela 2017 på debutantbloggen.se
  • Näst på tur är Flykten till kärleken, Peter Winais roman om två unga människor som förälskar sig i varandra och tar sig igenom krigets fasor och skapar sig ett nytt liv i Sverige. Tre resor till Tyskland, ett autentiskt material, bildar stommen till romanen.
  • Och snart kommer Volontärspelet, den tredje delen i trilogin av politiska spänningsromaner. Den handlar om en grupp volontärer som kastas in i ett beteendevetenskapligt experiment.  Boken är uppföljare till Ingreppet och Levande döda:

Ingreppet  är första delen i trilogin. Biståndet kommer i vägen för vapenhandeln.

Andra delen i trilogin heter Levande döda. Vi måste hantera ett dilemma som kommer att bli allt mer tydligt. Vem vill ta i det? Det finns rika som vill köpa av fattiga som säljer. Mat. Kroppar. Organ.

Läs också mer under Böcker.

Kommentarsfunktionen är stängd.